Táto stránka využíva v rámci poskytovania služieb cookies. Pokračovaním v prezeraní stránky súhlasíte s ich používaním. Viac informácií vrátane informácií o ich odstránení a vypnutí nájdete TU

Aká by mala byť cena za bakalársku prácu?

Rozhodli ste sa nechať si vypracovať podklady k vašej bakalárskej práci od našich profesionálnych autorov a ste zvedaví, koľko vás to bude stáť? V nasledujúcom krátkom článku si môžete prečítať rozbor cenovej politiky na našom portáli, ale aj presné výpočty, koľko vás bude stáť spracovanie podkladov pre vašu konkrétnu prácu. 

Cena a bakalárska práca

Pri spracovaní podkladov pre bakalársku prácu, ale aj pre diplomovú prácu, rigoróznu prácu či ďalšie typy vysokoškolských prác vstupuje do výpočtu niekoľko dôležitých premenných. Medzi tie najčastejšie patrí, samozrejme, celkový rozsah spracovaných podkladov pre vašu záverečnú prácu, ale aj náročnosť vybranej témy, dostupnosť zdrojov či dokonca termín, do ktorého potrebujete vašu prácu spracovať.

Výpočet ceny za normostranu

Na našej stránke nájdete aj prehľadný cenník spracovania podkladov k záverečným prácam. Konkrétne pri bakalárskych prácach začína cena za spracovanie podkladov od 9 € za jednu normostranu (1 800 znakov aj s medzerami). Cena za normostranu sa však od vyššie uvedených faktorov môže meniť aj v závislosti od výberu autora a jeho prípadnej vyťaženosti. Ak si chcete cenu zistiť presnejšie, pošlite si nezáväznú objednávku.

Koľko vás budú stáť podklady k celej práci?

Bakalárske práce mávajú spravidla rozsah približne 25 až 50 normostrán. Najčastejšie sa v centrálnom registri záverečných prác stretávame s prácami, ktoré majú cca 35 normostrán vrátane všetkých príloh aj zoznamu použitej literatúry. V prípade, ak by cena za spracovanie jednej normostrany podkladov pre prácu s rozsahom 35 normostrán bola spomínaných 9 eur, výsledná suma by bola 315 eur za podklady k celej práci.

Špičkové podklady od profesionálnych autorov

Podklady, ktoré dostanete od našich profesionálnych autorov, sú na špičkovej úrovni a autori sú priamo odborníkmi na danú tému. Nemusíte sa báť, že by bakalársku prácu z ekonómie spracovával architekt a naopak. Z našej databázy si vyberiete vhodného autora na základe jeho dosiahnutého vzdelania, ale aj referencií od študentov, ktorým už s prácou pomohol v minulosti.

Anonymná komunikácia

Celá komunikácia s naším portálom, s autorom, ktorý pre vás spracuje podklady k záverečnej práci, ale aj platby za prácu prebiehajú absolútne anonymne. Diskrétnosť je pre nás na prvom mieste spoločne s kvalitou výstupu, ktorý za vaše peniaze dostanete. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať.

 

Podklady k bakalárskej práci

Nechajte si vytvoriť podklady k vašej záverečnej práci u nás. Profesionálni autori a skvelá cena.

Už od 9€
Objednať

Ako získať prax už počas školy?

V súčasnom konkurenčnom svete práce je získanie praxe už počas školy kľúčové pre budúcich absolventov. Firmy čoraz častejšie vyžadujú…

Praktický sprievodca študenta pred nástupom na vysokú školu

Leto medzi maturitou a začiatkom novej etapy na vysokej škole je z pohľadu študenta najdlhšie, aké mu náš školský systém pon…

Najčastejšie gramatické chyby II: Ktorí / ktorý a mi/my

  V ďalšom pokračovaní seriálu o gramatike nadviažeme na populárny článok Najčastejšie gramatické chyby, ktoré už nikdy nesprav…